Nordic King 2023

Koko perheen juhannus 23.-24.6.

Ravipäivän ohjeet - tervetuloa kilpailemaan!

Kunkin ravipäivän sarjat ja ilmoittamisajat löytyvät Kilpailukutsut-lehdestä ja Suomen Hippoksen Heppa-järjestelmästä.

Hevosen voi ilmoittaa raveihin vastuullinen valmentaja. Hevosen voi ilmoittaa starttiin joko hankkimalla tunnukset Hippoksen Heppa-järjestelmään ja tekemällä netti-ilmoittamisen tai soittamalla raviradalle 010-3477782 ilmoittautumispäivänä määrättyyn kellonaikaan mennessä. Ilmoitathan vierastalli ja katostoiveet ilmoittamisen yhteydessä, jotta pystymme huomioimaan ne.

Lähtölistat julkaistaan ilmoittautumispäivänä noin klo 14.00. Listat ovat nähtävissä Hippoksen Heppa-järjestelmässä.

Ravipäivä ja kilpailurutiinit

Saavuthan kilpailupaikalle ajoissa. Valjakon tulee olla ilmoittautunut sisäänkirjoitukseen viimeistään tuntia ennen starttia.

Ilmoitathan vierastalli ja katostoiveet ilmoittamisen yhteydessä, jotta pystymme huomioimaan ne.

Osallistumismaksun voit maksaa osoitteessa www.osallistumismaksu.fi listojen valmistumisen jälkeen. Maksaminen onnistuu myös sisäänkirjoituksessa joko käteisellä tai pankkikortilla.

Katoslistat ovat nähtävillä varikkoportilla, katoksissa ja sisäänkirjoituksessa. Lisäksi varikkoportin järjestyksenvalvojilla on katoslistat ja he neuvovat tarpeen mukaan katospaikkasi sijainnin. Raveissamme on parkkiohjaajat, jotka luotsaavat sinut ja kuljetusväliseesi oikealle paikalle. Katospaikka on siivottava ja tyhjennettävä kuivikkeista käytön jälkeen.

Kun hevosmäärä on suuri, joudutaan katospaikkoja jakamaan. Jos katoksesi on jaettu, yritä suoriutua mahdollisimman nopeasti startin jälkeen pois siitä, jotta seuraavat kilpailijat saavat riittävästi aikaa valmistautua starttiin. lähes kaikki katospaikkamme saa ovet kääntämällä muutettua karsinoiksi.

Miesten pukuhuone löytyy tallialueen rakennuksen toisesta kerroksesta ja naisten pukuhuone rakennuksen alakerrasta eteläpuolen sivulta. Ohjastajien taukotila löytyy rakennuksen toisesta kerroksesta, raviradan puoleisesta päädystä. Ohjastajien parkkialue löytyy tallialueen sisäänkäyntiportin läheisyydestä.

Voilokit noudetaan sisäänkirjoituksesta. Kuittauksen jälkeen voilokit ovat kilpailijan vastuulla, joten pidä niistä hyvää huolta ja palauta ne siistissä kunnossa. Voilokit palautetaan sisäänkirjoituksen ulkopuolelle pesupisteelle. Sisäänkirjoitus avautuu kaksi tuntia ennen ensimmäisen lähdön esittelyä ja sulkeutuu noin puolituntia viimeisen lähdön jälkeen.

Kengitystiedot  ilmoitetaan OmaTallissa tai sisäänkirjoituksen henkilökunnalle viimeistään 60 minuuttia ennen kyseessä olevan lähdön esittelyä, tai jos kyseessä on T-peliin kuuluva lähtö, niin 60 minuuttia ennen T-pelin ensimmäisen kohdelähdön esittelyä. Jokaisen kilpailevan hevosen kengitystiedot on ilmoitettava

Jenkkikärryillä ajo ilmoitetaan sisäänkirjoitukseen, mikäli ei ole ilmoittanut niitä ennakkoon OmaTallissa

Tunnistettavat hevoset on tunnistettava hyvissä ajoin ennen lähtöä. Muista pitää hevosen rekisteriasiakirja aina mukana, kun kilpailet ja kuljetat hevosta.

Radalla voidaan lämmittää molempiin suuntiin niin että vasten kilpailusuuntaa ajaminen hitaammassa vauhdissa tapahtuu radan ulkoreunalla.

Alueelta löytyy kilpailualueen ulkopuolelta verryttelylenkki, joka on pituudeltaan noin kilometri. Verryttelylenkillä on pieniä korkeuseroja.

Kaikki ohjastajat puhallutetaan sisäänkirjoituksen tiloissa henkilökunnan toimesta. Huolehdithan, että menet puhallutukseen ajoissa.

Kengitysseppä radan viereisessä katoksessa paikassa nro 1.

Eläinlääkärin löydät tallikurvissa olevassa eläinlääkärien radanvalvonta mökissä, tai talli rakennuksen länsipuolen päädyssä. Eläinlääkärin tavoittaa kilpailuaikana numerosta 050-3037890

Näytteenottotilat tallirakennuksen länsi päädyssä sisäänkirjoituksen vieressä. Radan henkilökunta ottaa näytteenottoon määrätyn hevosen vastaan kilpailun jälkeen tämän tullessa pois radalta.

Ensihoitoauto päivystää tallialueen ja radan välisellä tasanteella

Voittajaseremoniat tapahtuvat pääsääntöisesti radan sisäreunan seremoniapaikalla.

Varikkoalueen työntekijät auttavat valjakoita valjasrikon tai muun vastaavan sattuessa ravien aikana.

Hevosten pesupaikat ovat avoinna koko ravien ajan. Ole ystävällinen ja pese ripeästi hevosesi, jotta kaikki pääsevät ajoissa pesemään. Lämpimän veden määrä on rajallinen, joten varusteiden ja kärryjen peseminen sillä ei ole suotavaa. Varusteiden pesuun löytyy pihalta erillinen vesiletku.

Palkinnot maksetaan yleensä viimeistään viikon sisällä ravipäivästä. Poikkeuksen tähän tekevät suurkilpailut ja yli 2000€ voittaneet dopingtestatut, joissa palkintoja pidätetään dopingtulosten selviämiseen asti.

Juhannustapahtuman aikana ravirata ja talli-alue on suljettu kilpailuajan ulkopuolella. Paikalla on vartija, joka päästää hoitamaan alueella yöpyviä hevosia. Alueella yöpyvien hevosten hoitaja/valmentaja saavat ajoluvan talli-alueelle. Tallialueella yöpyminen on kiellettyä.

PowerParkin Ravirata ja Härmän Ravirata Oy

UNICO-CUP VALMENTAJALIIGA 2023

Eniten voittosijoja PowerParkin radalla kaudella 2023 kerännyt hevosten valmentaja saa palkinnoksi

kotimaisen 160cm leveän moottorisänky kokonaisuuden Unicon vallankumouksellisesta Heaven By Unico vuodemallistosta. (arvo n. 5000€) Voitokkain valmentaja ratkeaa 11.8.23 RekkaRaveissa.

Valmentajien Unico-Cup voittosijoja kerryttävät ravipäivät: 6.5, 23.6, 24.6, 23.7 ja 11.8.

Kaudella 2022 voittajaa saatiin jännittää aivan viimeisille hetkille asti, sillä Antit Ojanperä ja Tupamäki kävivät läpi kauden tasaista kamppailua voitoista. Kauden päätteeksi Antti Ojanperä pääsi valitsemaan sänkyyn nukkujille sopivat patjat Heaven By Unico mallistosta, sekä omaan sisustukseen sopivat värit rungolle ja sängynpäädylle.  Eli palkintona ei ole mikään ns. hyllytavara sänky, vaan valmentaja pääsee itse testaamaan ja valitsemaan juuri itselleen ja nukkumiskaverilleen sopivan sängyn.

Säännöt:

Liigan voiton ratkaisee valmentajan valmentamien hevosten voitot voittosijoja kerryttävinä ravipäivinä. Mikäli useammalla valmentajalla on sama voittomäärä, ratkaistaan voitto 2.sijojen perusteella. Mikäli tilanne ei ratkea 2. sijoilla, lasketaan myös 3.sijat mukaan. 3.sijojen mennessä tasan arvotaan voittaja. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.